FAQ

Vanliga frågor

Hur anmäler jag mig?


Om du har fått en inbjudan till middag och galej, eller för galej – anmäl dig på OSA-SIDAN! Observera att OSA-sidan är lösenordsskyddad. Du har fått lösenordet i inbjudan. :-)
Jag har anmält mig men fått förhinder. Hur gör jag för att avanmäla mig?


Vad tråkigt att du inte kan komma! Du avanmäler dig genom att gå in på OSA-sidan på nytt och OSA "nej".
Hur hittar jag till festlokalen?


Adressen är: Villa Ludvigsberg, Ludvigsbergsgatan 20. När du kommer in i trapphuset är det 1 trappa upp. Det står Frontit på dörren. Se karta och var ingången till lokalen är. Närmaste tunnelbanestation är: Mariatorget.
Får jag ta med mig en +1 på festen?


Självklart! Anmäl din +1 i OSA-formuläret! Observera att festen är för vuxna. :-)
När är sista datumet för OSA?


Sista datumet för OSA: Söndag 12 juni 2022.
Vad önskar sig Team Rubiksson i bröllopspresent?


Vi förväntar oss inga presenter. Din närvaro på vår speciella dag är den bästa presenten för oss.​ Vill du ändå uppmärksamma oss med en gåva uppskattar vi om det sker i form av ett Swishbidrag för vår bröllopsfest med familjen i Colombia som är planerad till vintern 2021.
Vad innebär klädkoden "kom som du är"?


Det innebär precis vad som står – för oss är det viktigt att du känner dig bekväm! Vi hoppas på sol och värme, så tänk sommarfestligt! :-)
Hur anmäler jag ett tal eller annan underhållning?


Anmäl tal och övriga spexigheter till våra toastmasters: Nadja Grees (svenska, español) E-post: nadja_ncg@hotmail.com Tfn: 076-820 43 38
Rasmus Sjögren (svenska) E-post: rasmus.sjogren@gmail.com Tfn: 070-741 00 63
Hur tänker ni kring situationen med covid-19/corona?


Uppdatering 7 februari 2021: Vi har bestämt oss för att skjuta upp bröllopet till ännu (!) nästa sommar på grund av osäkerheten med coronaviruset och om alla hinner bli vaccinerade. Vår önskan är förstås att vi alla ska kunna njuta av en hel dags festligheter, utan att känna oss oroliga över virusspridning. Vi hoppas och tror på bättre tider! Save the date: 13 augusti 2022.